Categorii

Producători

espre noi

Compania ZMENA COM  SRL a fost infiintata in anul 2005 in Bucuresti, scopul ei principal fiind furnizarea de  echipamente electrice si solutii de iluminat, ca urmare a cererii de pe piata locala de produse de calitate si performanta superioara.

 

Portofoliul nostru de produse cuprinde marci internationale cunoscute pentru calitatea lor, precum Philips, Schneider, General Electric, Gewiss, Legrand, Eaton,  Osram si altele. Din gama noastra de produse tinem sa mentionam lampile, corpurile de iluminat si componente pentru interior, pentru exterior si stradale, stalpi , tubulatura, aparataj, sigurante si cabluri.

Prioritatea noastra este identificarea solutiilor pentru nevoile clientilor nostri, intr-un timp cat mai scurt, la un pret competitiv,  asigurand o calitate superioara a produselor noastre. In consecinta, va stam la dispozitie pentru orice proiect din domeniul iluminatului si al instalatiilor electrice. Echipa noastra va va propune cu promptitudine si profesionalism cea mai buna solutie.

ZMENA COM SRL

Str. Margeanului nr. 14, bloc M50, scara 1, parter.

Tel: 0785231810

office@electrice-cabluri.ro

Date juridice

Zmena Com S.R.L. | Reg.Com: J40/3393/2005 | C.I.F.: RO17268270

Zmena com srl